Boekhouding & accountancy

Doet u zelf de boekhouding of rekent u daarvoor op uw boekhouder?

Elke ondernemer is uniek en heeft een eigen manier van werken en dat geldt ook voor de administratie en de boekhouding. U bent een bepaalde manier van werken gewoon of misschien heeft u wel een uitgesproken voorkeur als het op de communicatie met uw boekhouder aankomt? Wij passen ons alleszins met plezier aan uw wensen aan, want bij Accos is flexibiliteit verzekerd! Zo werken wij met verschillende boekhoudpakketten en heeft u ook de keuze of u ons uw documenten analoog of digitaal wil bezorgen. Zelfs de boekhouding deels zelf invoeren, is een optie.

U kan dus de volledige verwerking van de boekhouding aan ons uitbesteden, maar ook een beperktere service is mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld zelf de invoer van facturen en betalingen in de boekhoudsoftware verzorgen en enkel de controle en het opmaken van aangiftes en verslagen aan ons uitbesteden. Helemaal zoals u zelf wenst.

En als u nu eens altijd en overal over actuele cijfers zou beschikken?

Enkel met cijfers die exact en up-to-date zijn, kan u doordachte beslissingen nemen. Wanneer u de volledige verwerking van uw boekhouding aan ons toevertrouwt, dan hoeft u ons enkel even te contacteren om tussentijdse balansen of rapporten te ontvangen.

Of bent u wel te vinden voor online oplossingen?
Via de Exact Online® tool kunnen u en wij gelijktijdig uw boekhouding consulteren en bijwerken. U kan zelfs facturen en andere boekhouddocumenten scannen en opladen en ook bankuittreksels hoeft u niet meer in te putten. Met een digitaal CODA-bestand worden die namelijk automatisch ingelezen. Met online boekhouding spaart u dus heel wat kostbare tijd uit en kan u alles altijd en overal op de voet volgen.

Geen gewone boekhouder...

Accos is niet zomaar een boekhouder, we zijn namelijk ook erkend accountant. Onze service gaat dus nog iets verder dan het klassieke boekhouden.

Bent u op zoek naar een boekhouder of accountant die écht met u meedenkt en proactief uw onderneming opvolgt? Neem dan contact met ons op om even persoonlijk kennis te maken of om meer informatie en een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.