Waarom Accos

Op zoek naar een boekhouder? Dit heeft accountant Accos te bieden:

Deze boekhouder spreekt wél duidelijke taal!

Accountancy & fiscaliteit zijn zeker niet de meest eenvoudige thema’s. Toch wordt u er als ondernemer voortdurend mee geconfronteerd en vliegt het boekhoudjargon u dagelijks om de oren.

Bij Accos vinden we het bijzonder belangrijk dat u vlot met uw boekhouder kan meepraten en perfect op de hoogte bent en blijft van de fiscale en financiële situatie van uw onderneming. Het is immers UW zaak. Net daarom leggen we deze complexe materie haarfijn aan u uit, in mensentaal! Wij geloven namelijk sterk in de kracht van duidelijke taal en duidelijke afspraken.

Vertrouwen en discretie gegarandeerd

De technologie staat niet stil en wij dus ook niet. We zijn bijvoorbeeld overtuigd van de vele voordelen van online boekhouden. Daarmee heeft u namelijk altijd en overal toegang tot actuele cijfers. De digitale overdracht van documenten en het automatisch inlezen van bankuittreksels spaart u bovendien ook onnodige verplaatsingen en kostbare tijd uit.

Bovenal zijn we een bijzonder flexibele boekhouder. We bekijken graag samen met u hoe de aanlevering van boekhoudstukken en onze communicatie geoptimaliseerd kan worden om een efficiënte workflow te garanderen die voor u en voor ons werkt.


Als het efficiënter kan...

Het is erg belangrijk dat we over eerlijke en correcte informatie beschikken om u correct te kunnen adviseren. Daarvoor moet u uw boekhouder in vertrouwen nemen en openhartig en zorgeloos uw ambities, pijnpunten en opportuniteiten kenbaar maken. Bij Accos mag u er alleszins op vertrouwen dat alle gesprekken confidentieel en discreet behandeld worden. Het blijft ons (beroeps)geheim!

Wij hebben ook een mening

Een passieve houding waarbij onze service beperkt blijft tot de boekhouder die louter de boekhouddocument input, is niet echt aan ons besteed. Wij verkiezen eerder een samenwerking waarbij we op tijd en stond proactief adviezen formuleren. Zo kan u tijdig ingrijpen en hoeft u belangrijke beslissingen niet meer op het laatste moment te nemen.


U ziet de belastingcontroleur liever niet komen?

Wanneer de belastingcontroleur zichzelf uitnodigt om uw boekhouding te controleren, worden wij nog veel meer dan uw boekhouder. We zullen optreden als uw vertegenwoordiger, raadsman, woordvoerder…

Uw belang staat steeds voorop en dus zullen we vurig en met volharding uw zaak bepleiten. Alleen het resultaat telt en dat is, naar onze mening, een rechtvaardig compromis of een ruling waar zowel u als de fiscus zich in kunnen vinden.

Multidisciplinaire expertise

Ons klantenbestand is erg divers en dat heeft ook voor u interessante voordelen, of u nu een kmo ondernemer bent, een vrij beroep uitoefent of zelfstandige in eigen naam bent en ongeacht de sector waarin u actief bent. Wij beschikken over allround kennis om elk type ondernemer het juiste advies op maat te verschaffen.

Beschrijft deze omschrijving precies de boekhouder die u zoekt? We maken graag persoonlijk met u kennis om onze werkwijze en tarieven aan u toe te lichten. Neemt u even contact met ons op om een afspraak voor zo’n vrijblijvend gesprek in te plannen?